Creveți La Grătar Tapenade Quesadillas

Creveți la grătar Tapenade Quesadillas ar putea fi doar Mexican rețetă pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 674 calorii. Această rețetă pescatariană servește 6 și costă $ 4.3 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați hamsie, brânză gruy otrivre, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Pesto Creveți La Grătar Caprese Quesadillas, Quesadillas picant de creveți la grătar cu sos de cremă de avocado afumat, și Crostini de creveți cu tapenadă de anghinare-SRC Post pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cu procesor de alimente rulează, picătură usturoi prin jgheab alimente; proces până la tocat.
Adăugați hamsii, capere și ulei de măsline; procesați până se toacă fin.
Adăugați măsline, procesând doar până se toacă. (Nu supraprocesați; amestecul trebuie să fie gros.)
Combinați amestecul de măsline și creveții într-un castron mare; aruncați bine.
Așezați 4 tortilla pe o foaie mare de copt.
Presărați fiecare tortilla cu 1/3 cană de brânză; top cu un sfert din amestecul de creveți. Top amestec de creveți cu brânză rămasă.
Puneți tortilele rămase peste brânză, apăsând ușor în jos.
Grătar, acoperit, la foc mediu (300 până la 35
timp de 2 minute. Întoarceți rapid și cu atenție quesadillas, folosind o spatulă mare și largă. Grătar, acoperit, 2 minute suplimentare sau până când brânza se topește și tortilele sunt aurii.
Tăiați fiecare quesadilla în 6 pene și serviți imediat.
Sfat: întoarcerea quesadillas păstrează rapid sucurile lor de la picurare, ceea ce poate provoca flare-up-uri și tortilla arse.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveți în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Esperto Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Esperto Pinot Grigio]()
Esperto Pinot Grigio
Culoare strălucitoare de paie cu reflexii de aur. Crisp și curat, cu nas delicat de flori portocalii și trandafir sălbatic cu caise, piersici albe și coaja de portocala. Crisp, uscat și bine structurat cu mere de aur și citrice.Minunat versatil. Excelent ca apertif și complementul perfect pentru aperitive ușoare, salate, pui la grătar și fructe de mare proaspete. Bucurați-vă bine refrigerate.