Creveți La Grătar Cu Lămâie, Usturoi Și Ardei Iute

Creveții la grătar cu lămâie, usturoi și ardei iute ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 1 și costă $5.31 pe portie. O porție conține 1045 calorii, 24g de proteine, și 102G de grăsime. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Un amestec de ulei de măsline extravirgin, ardei iute, creveți și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până pană de var ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Var Cu Cheie Congelată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Creveți parmezan cu usturoi cu felii de lămâie la grătar, Creveți de ardei iute cu usturoi cu tăiței de susan, și Ardei Iute, Usturoi Și Lime Creveți Dublin Bay.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.