Creveți la grătar cu Lemongrass aprins-Chile Sambal

Creveți la grătar cu Lemongrass aprins-Chile Sambal
Creveți la grătar cu Lemongrass aprins-Chile Sambal este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 342 calorii. Pentru $5.65 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de lemongrass, ardei iute de pasăre Thailandeză, zahăr brun auriu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Sambal javanez cu creveți la grătar, Creveți la grătar înflăcărați cu Gazpacho de miere, și Creveți la grătar cu sos de citrice-sambal-oelek pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați 6 ardei iute de păsări thailandeze (or2 ardei iute serrano sau jalape) și următorii 12ingrediente în procesor. Folosind on / offturns, amestecați până se toacă fin și se formează paste. Dacă se dorește sambal mai picant, adăugați mai multchilles tocati dupa gust si amestecati din noupână se formează pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
2
Transferați sambal în smallbowl.
3
Se încălzește 2 linguri de ulei în mare greucratiță la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
4
Adăugațisambal și gătiți până când este parfumat și ușor, amestecând constant și adăugând mai mult ulei cu linguri dacă amestecul este uscat,aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
5
Adăugați 1 cană de apă; reduceți căldura la mediu și fierbeți până când cea mai mare parte a apei este absorbită,dar amestecul este încă cremos, amestecând des, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
6
Transferați lacastron mic și rece. Faceți înainte: poate fi făcut1 zi înainte. Acoperiți sambal și răciți.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1
Bateti limejuice, 3 linguri de ulei, și 2 lingurisambal în castron mic. Faceți înainte: poate fi făcut cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți. Rewhiskmarinade înainte de utilizare, adăugând mai mult ulei byteaspoonfuls dacă marinada este groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Dacă folosiți creveți necojiți, folosiți foarfece de bucătărie pentru a tăia coaja de creveți de-a lungul spatelui rotunjit al cozii; răzuiți vena cu vârful frigarui de bambus sau vârful cuțitului mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
3
Așezați creveții decojiți sau necojiți într-un vas mare de coacere din sticlă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
4
Periați creveții peste tot cumarinata. Lăsați creveții să se marineze latemperatura camerei cel puțin 15 minute șipână la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
5
Între timp, pregătiți grătarul (mediu-marecăldură).
6
Periați grătarul cu ulei. Grillshrimp până când doar opac în Centru, 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
7
Transferați creveții toplatter. Reîncălziți sambalandul rămas serviți alături pentru scufundare sau forspooning deasupra creveților.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1
Gătitul de creveți necojit este mai suculent și mai aromat, dar zona este puțin mai dezordonată de mâncat decât creveții decojiți(pe care îi puteți folosi, dacă preferați). Pentru o pregătire ușoară, Departamentul de fructe de mare din unele supermarketuri vinde creveți nepreparați, care au fost deja dezvoltați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca gloata Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Rabla Pinot Gris
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate19
Revista