Creveți la grătar cu coriandru și busuioc

Creveți la grătar cu coriandru și busuioc
Creveții la grătar cu coriandru și busuioc ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 214 calorii, 23 g de proteine și 11 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,82 USD per porție. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Această rețetă de la Taste of Home necesită busuioc, coriandru, piper și suc de portocale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru The Fourth Of July. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 39%, ceea ce este destul de rău. Încercați frigărui de creveți Harissa la grătar cu ulei de busuioc și coriandru, creveți la grătar cu coriandru și creveți la grătar cu sos de coriandru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați primele opt ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
Ciocolată Semidulce Pentru Copt De BrutărieCiocolată Semidulce Pentru Copt De Brutărie
2
Adăugați creveții; sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi. Se da la frigider pentru 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
3
Scurgeți și aruncați marinata. Așezați creveții pe patru frigărui de metal sau lemn înmuiate. Umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit; folosind clești cu mâner lung, acoperiți ușor grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Prune Violet, Fără Sâmburi și Tăiate Grosier8 Prune Violet, Fără Sâmburi și Tăiate Grosier
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui Din LemnFrigarui Din Lemn
Unt Nesărat, înmuiat, Pentru Uns Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreșteUnt Nesărat, înmuiat, Pentru Uns Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Glazura De Prune, Rezervata (reteta De Mai Sus)Glazura De Prune, Rezervata (reteta De Mai Sus)
DuzinăDuzină
4
Prăjiți creveții, acoperiți, la foc mediu sau coaceți la 4 inchi de la foc timp de 5-8 minute sau până când creveții devin roz, întorcându-se o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
Glazura De Prune, Rezervata (reteta De Mai Sus)Glazura De Prune, Rezervata (reteta De Mai Sus)

Vin recomandat: 1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii)., Băutură Alcoolică, Ingrediente, Pinot Noir, Vin Roșu Sec, Vin Spumant, Chardonnay, Categoria De Produse Alimentare, Sauvignon Blanc, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Vin Alb Sec, Semințe De Leuștean Pudră, Riesling, Pinot Grigio, Conserve Piersici, Scurse, Tipul Elementului De Meniu, Muscadet, Gruener Veltliner

Creveți la grătar în meniu? Încercați să combinați cu vin alb, băutură alcoolică și ingredient. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, fie că sunt la grătar, fie că sunt prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Iron Horse Wedding Cuvee. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Cuvee de nunta Cal de Fier
Cuvee de nunta Cal de Fier
Acesta este cel mai romantic bubbly al lui Iron Horse. Îl descriem ca fiind periculos, delicios de ușor de băut, fruct înainte, uscat și elegant, cu bule minuscule și un final remarcabil de lung.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Revista