Creveți la grătar cu Caper Tzatziki
Creveți la grătar cu Caper Tzatziki este o rețetă mediteraneană care servește 4. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 164 calorii. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă de la Foodnetwork are 56 de fani. Dacă aveți la îndemână șalotă, sare kosher și piper proaspăt crăpat, iaurt grecesc fără grăsimi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 39 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 34%. Rețete similare sunt Creveți la grătar cu Caper Tzatziki, Creveți La Grătar, și Kebab De Miel La Grătar + Tzatziki.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți o tigaie pentru grătar la foc mare.
Într-un castron mic, amestecați iaurtul, caperele, șalotele și condimentați cu sare și piper, după gust.
Lăsați să stea pentru a permite aromelor să se amestece.
Tăiați o fantă adâncă de aproximativ 1/2 inch lungime în treimea inferioară a creveților, fără a tăia până la capăt. Acest lucru va permite creveților să se deschidă la capete în timp ce gătesc. Aruncați creveții cu ulei și condimentați bine cu sare și piper. Grătiți creveții, întorcându-se o dată, până la roz aprins și tocmai fierți, 1 1/2 până la 2 minute pe fiecare parte.
Pentru a servi, puneți o bucată de sos de iaurt pe o farfurie de servire; stați creveții în poziție verticală, cu cozile atingând iaurtul. Acestea sunt grozave cu o salată mică, orez sau paste pe lateral.