Creveți La Grătar

Creveți la grătar este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 1 și costă 19,27 USD pe porție. O porție conține 1416 calorii, 186g de proteine, și 67g de grăsime. Un amestec de creveți cu coajă ușoară, ulei de măsline extravirgin, lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sarea de mare grosieră, puteți urma acest fel principal cu Coaja de ciocolata-migdale cu sare de mare ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 minute. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Creveți 2 moduri: sos de soia-creveți la grătar cu salată de spanac și Scampi în stil nou, Frigarui de creveti Curry la gratar cu ceapa la gratar si sos de ardei rosu, și Creveți și Calamari la grătar cu cărbune cu lămâi la grătar și roșii afumate-gust de măsline negre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz la foc mare.Frigeți creveții pe frigarui de metal sau lemn (asigurați-vă că înmuiați frigarui de lemn în apă înainte de timp).
Stropiți ulei de măsline pe ambele părți ale creveților. Sare și piper Generos.
Așezați creveții pe grătar timp de 1-2 minute pe fiecare parte.
Adăugați și lămâia la grătar.Scoateți creveții și lămâia de pe grătar și strecurați lămâia peste creveți înainte de servire.