Creveți Kung Pao

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați creveții Kung Pao. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 378 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $3.11 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de sos de soia, ulei vegetal, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Kung Pao Zucchini, Creveți Kung Pao (creveți kung Pao/???), și Tom Yam Kung (creveți).
Instrucțiuni
Bateți toate ingredientele împreună într-o ceașcă mare de măsurare a lichidului sau într-un castron mic. Pune deoparte.Pentru creveți: aruncați creveții cu sherry și sos de soia și lăsați la marinat la temperatura camerei timp de 10 minute. Între timp, amestecați usturoiul, ghimbirul și 1 lingură de ulei vegetal într-un castron mic.
Combinați arahidele și fulgii de ardei roșu într-un al doilea castron mic și dați deoparte.
Încălziți 1 lingură de ulei vegetal într-o tigaie de 12 inci la foc mare până la fumat.
Adăugați creveți și gătiți, amestecând aproximativ la fiecare 10 secunde, până când abia opac, 30-40 de secunde.
Adăugați arahide și fulgi de piper și gătiți până când creveții sunt aproape complet opaci și arahidele s-au întunecat ușor, cu 30-40 de secunde mai mult.
Transferați amestecul într-un castron curat și lăsați-l deoparte.
Adăugați 1 lingură de ulei vegetal rămas în tigaie și reveniți la foc mare până la fumat.
Adăugați ardeiul gras și gătiți, amestecând, până se înmoaie ușor, aproximativ 45 de secunde. Curățați Centrul de tigaie și adăugați amestecul de usturoi, gătind până când este parfumat, aproximativ 15 secunde. Se amestecă amestecul de usturoi în ardei pentru a se combina.
Bateți sosul pentru a se recombina, apoi adăugați în tigaie împreună cu creveți rezervați, alune și fulgi de piper. Gatiti, amestecand si razuind orice bucati rumenite, pana cand sosul s-a ingrosat pana la consistenta siropoasa, aproximativ 45 de secunde.
Adăugați ceapa verde și serviți imediat cu orez, tăiței sau quinoa.