Creveți greci și cuscus
Creveții și cuscusul grecesc sunt lactate gratuit și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.31 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 457 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o mai degrabă scumpe rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Un amestec de ulei de măsline, frunze de mentă, condimente de usturoi și ierburi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a folosi cuscusul, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Mango Cu Cuscus ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Creveți greci și cuscus, Cuscus grecesc rapid cu creveți, și Cuscus Grecesc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, gătiți cuscusul conform instrucțiunilor pachetului. Într-o tigaie separată, adăugați ulei de măsline și creveți.
Adăugați roșii, măsline, mentă, usturoi și condimente de plante și oregano. Se fierbe timp de aproximativ 3 până la 5 minute pentru a găti creveții și a încălzi. Condimentează, după gust, cu sare și piper negru.
Se toarnă peste cuscus și se servește.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Esperto Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Esperto Pinot Grigio]()
Esperto Pinot Grigio
Culoare strălucitoare de paie cu reflexe de aur. Crisp și curat, cu nas delicat de floare de portocal și trandafir sălbatic cu caise, piersic alb și coajă de portocală. Crisp, uscat și bine structurat cu măr auriu și citrice.Minunat versatil. Excelent ca aperitiv și complementul perfect pentru aperitive ușoare, salate, pui la grătar și fructe de mare proaspete. Bucurați-vă bine răcit.