Nevoie de un cursul principal pescatarian? Creveții și cuscusul grecesc ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 493 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.28 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți roșii de prune, fenicul cu bulb, mărar și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cuscus grecesc rapid cu creveți, Cuscus Grecesc, și Cuscus În Stil Grecesc.
Instrucțiuni
1
Pregătiți cuscusul pe măsură ce eticheta direcționează. Acoperiți și păstrați cald până când este gata de servit. Între timp, încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați creveții și fulgii de ardei roșu și gătiți, amestecând ocazional, până când creveții sunt roz, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
3
Transferați pe o farfurie folosind o lingură pliată. Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
4
Încălziți restul de 1 lingură de ulei de măsline în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați roșiile, feniculul și usturoiul și gătiți, amestecând ocazional, până când legumele sunt fragede, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
6
Adăugați vinul și aduceți la foc mic, apoi adăugați năutul și 1/3 cană de apă; gătiți, amestecând ocazional, până când năutul se înmoaie ușor, aproximativ 3 minute. Întoarceți creveții în tigaie și adăugați scallions și 1 lingură de mărar. Se acoperă cu feta, se transferă la broiler și se fierbe până devine auriu, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Crengute De Marar Proaspat Culese
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Creveți Sotați, Decojiți
7
Se presară cu restul de 1 lingură de mărar. Pufați cuscusul cu o furculiță și serviți cu amestecul de creveți.
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Ziobaffan organic Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.