Creveți greci și cuscus

Nevoie de un cursul principal pescatarian? Creveții și cuscusul grecesc ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 493 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.28 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți roșii de prune, fenicul cu bulb, mărar și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cuscus grecesc rapid cu creveți, Cuscus Grecesc, și Cuscus În Stil Grecesc.
Instrucțiuni
Pregătiți cuscusul pe măsură ce eticheta direcționează. Acoperiți și păstrați cald până când este gata de servit. Între timp, încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Adăugați creveții și fulgii de ardei roșu și gătiți, amestecând ocazional, până când creveții sunt roz, aproximativ 3 minute.
Transferați pe o farfurie folosind o lingură pliată. Preîncălziți broilerul.
Încălziți restul de 1 lingură de ulei de măsline în tigaie.
Adăugați roșiile, feniculul și usturoiul și gătiți, amestecând ocazional, până când legumele sunt fragede, aproximativ 4 minute.
Adăugați vinul și aduceți la foc mic, apoi adăugați năutul și 1/3 cană de apă; gătiți, amestecând ocazional, până când năutul se înmoaie ușor, aproximativ 3 minute. Întoarceți creveții în tigaie și adăugați scallions și 1 lingură de mărar. Se acoperă cu feta, se transferă la broiler și se fierbe până devine auriu, aproximativ 2 minute.
Se presară cu restul de 1 lingură de mărar. Pufați cuscusul cu o furculiță și serviți cu amestecul de creveți.
Fotografie de Christopher Testani
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Ziobaffan organic Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio