Creveți glazurați cu Chili
Creveții glazurați cu Chili sunt un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 13 calorii. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână sos de pește asiatic, coriandru, sos de chili thailandez și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 39%. Încercați Creveți glazurați cu Chili cu sos Tomatillo-Cilantro, Somon Glazurat Cu Chili, și Fripturi Glazurate Cu Chili-Bere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă sos de chili, suc de lămâie, sos de pește și coriandru; pus deoparte.
Împărțiți creveții în 4 porții egale.
Așezați fiecare porție de creveți într-un rând îngrijit, cu cozile îndreptate în aceeași direcție. Filetați 2 frigarui subțiri din lemn sau metal (8 până la 10 in. lung) la aproximativ 1 1/2 inci distanță prin centrul fiecărui rând de creveți, împingând crustaceele aproape una de alta.
Așezați creveții pe un grătar uns deasupra unui pat solid de cărbuni fierbinți sau foc mare pe un grătar cu gaz (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 2 până la 3 secunde); închideți capacul pe grătarul cu gaz.
Gatiti, intorcand o data, pana cand crevetii sunt roz, 2 pana la 3 minute pe o parte.
Ungeți vârfurile de creveți cu amestecul de sos de chili, întoarceți-le și gătiți doar până când glazura face bule și se rumenesc ușor, aproximativ 30 de secunde (urmăriți cu atenție; glazura arde ușor).
Ungeți blaturile cu mai mult amestec de chili, apoi întoarceți glazura în jos și gătiți până se întunecă ușor, cu aproximativ 30 de secunde în plus.
Transferați creveții pe farfurii sau pe un platou. Condimentează după gust cu amestecul de chili rămas și sucul din pene de lime.