Creveți glazurați cu Chili

Creveți glazurați cu Chili
Creveții glazurați cu Chili sunt un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 13 calorii. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână sos de pește asiatic, coriandru, sos de chili thailandez și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 39%. Încercați Creveți glazurați cu Chili cu sos Tomatillo-Cilantro, Somon Glazurat Cu Chili, și Fripturi Glazurate Cu Chili-Bere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă sos de chili, suc de lămâie, sos de pește și coriandru; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ChiliSos De Chili
Sos De PeșteSos De Pește
Suc De LămâieSuc De Lămâie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
2
Împărțiți creveții în 4 porții egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
3
Așezați fiecare porție de creveți într-un rând îngrijit, cu cozile îndreptate în aceeași direcție. Filetați 2 frigarui subțiri din lemn sau metal (8 până la 10 in. lung) la aproximativ 1 1/2 inci distanță prin centrul fiecărui rând de creveți, împingând crustaceele aproape una de alta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De MetalFrigarui De Metal
4
Așezați creveții pe un grătar uns deasupra unui pat solid de cărbuni fierbinți sau foc mare pe un grătar cu gaz (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 2 până la 3 secunde); închideți capacul pe grătarul cu gaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Gatiti, intorcand o data, pana cand crevetii sunt roz, 2 pana la 3 minute pe o parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
6
Ungeți vârfurile de creveți cu amestecul de sos de chili, întoarceți-le și gătiți doar până când glazura face bule și se rumenesc ușor, aproximativ 30 de secunde (urmăriți cu atenție; glazura arde ușor).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ChiliSos De Chili
CrevețiCreveți
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
7
Ungeți blaturile cu mai mult amestec de chili, apoi întoarceți glazura în jos și gătiți până se întunecă ușor, cu aproximativ 30 de secunde în plus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
8
Transferați creveții pe farfurii sau pe un platou. Condimentează după gust cu amestecul de chili rămas și sucul din pene de lime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
CrevețiCreveți
Ardei IuteArdei Iute
SucSuc

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache și Shiraz sunt alegerile mele de top pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Torres Sangre De Toro Cava cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Torres Sangre De Toro Cava
Torres Sangre De Toro Cava
Galben pal cu perlaj fin și persistent. Intens. Arome florale și proaspete de fructe în perfectă armonie cu notele de citrice și anason. Bule cremoase, delicioase și proaspete.Minunat ca aperitiv sau asociat cu pește și fructe de mare.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Revista