Creveți fierți și andive cremoase
Creveții fierți și andivele cremoase sunt un fără gluten și vegetarian rețetă cu 2 porții. O porție conține 252 calorii, 3G de proteine, și 23g de grăsime. Pentru $2.42 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți zahăr, smântână grea, garnitură: ierburi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Cicoare înăbușită cremoasă / andive belgiană și țelină cu mazăre, Salată Cremoasă De Creveți Cu Rețetă De Andive Și Castraveți, și Andive Fierte.
Instrucțiuni
Tăiați andivele și sfertul pe lungime.
Tăiați și aruncați miezurile, apoi tăiați andivele în diagonală în benzi late de 1/2 inch. Aruncați cu zahăr, 1/2 linguriță sare și 1 lingură suc de lămâie într-un castron.
Topiți untul într-o tigaie antiaderentă de 10 inci la foc moderat mic și adăugați amestec de andive, aruncând pentru a acoperi. Gatiti, acoperit, amestecand ocazional, pana cand Andiva este frageda, 10-12 minute.
În timp ce andive se gătește, aruncați creveții cu restul de 1/4 linguriță de sare și 1/2 lingură de suc de lămâie într-un castron.
Când Andiva este fragedă, creșteți căldura până la moderat și gătiți, neacoperit, amestecând, până când sucurile sunt evaporate, aproximativ 2 minute. Se amestecă smântâna și se fierbe 1 minut.
Împrăștiați creveții peste andive și gătiți, acoperiți, la foc mic, fără a amesteca, până când creveții sunt doar fierți, 3 până la 5 minute.