Creveți fierți și andive cremoase

Creveți fierți și andive cremoase
Creveții fierți și andivele cremoase sunt un fără gluten și vegetarian rețetă cu 2 porții. O porție conține 252 calorii, 3G de proteine, și 23g de grăsime. Pentru $2.42 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți zahăr, smântână grea, garnitură: ierburi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Cicoare înăbușită cremoasă / andive belgiană și țelină cu mazăre, Salată Cremoasă De Creveți Cu Rețetă De Andive Și Castraveți, și Andive Fierte.

Instrucțiuni

1
Tăiați andivele și sfertul pe lungime.
2
Tăiați și aruncați miezurile, apoi tăiați andivele în diagonală în benzi late de 1/2 inch. Aruncați cu zahăr, 1/2 linguriță sare și 1 lingură suc de lămâie într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Topiți untul într-o tigaie antiaderentă de 10 inci la foc moderat mic și adăugați amestec de andive, aruncând pentru a acoperi. Gatiti, acoperit, amestecand ocazional, pana cand Andiva este frageda, 10-12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
AndiveAndive
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
În timp ce andive se gătește, aruncați creveții cu restul de 1/4 linguriță de sare și 1/2 lingură de suc de lămâie într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
AndiveAndive
CrevețiCreveți
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Când Andiva este fragedă, creșteți căldura până la moderat și gătiți, neacoperit, amestecând, până când sucurile sunt evaporate, aproximativ 2 minute. Se amestecă smântâna și se fierbe 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AndiveAndive
CremăCremă
6
Împrăștiați creveții peste andive și gătiți, acoperiți, la foc mic, fără a amesteca, până când creveții sunt doar fierți, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AndiveAndive
CrevețiCreveți

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista