Creveți de șofran cu semințe de fenicul

Creveții de șofran cu semințe de fenicul ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 190 calorii, 31g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru $3.8 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Un amestec de căței de usturoi, semințe de fenicul, pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Creveți Pocați cu șofran cu fenicul ras și vinetă de citrice, Orzo prăjit cu șofran și fenicul, și Morcovi Prăjiți Cu Semințe De Fenicul.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente într-o tigaie mare antiaderentă; aduceți la fierbere. Gatiti 5 minute; adăugați creveți. Acoperiți și gătiți 2 minute sau până când creveții sunt gata, amestecând ocazional. Se amestecă amestecul într-un castron și se răcește. Se amestecă pătrunjelul înainte de servire.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rabble Pinot Gris. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.