Creveți de nucă de cocos Jumbo Neely
Rețeta creveți de nucă de cocos Jumbo Neely poate fi făcută în aproximativ 25 de minute. O porție conține 655 calorii, 47G de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 4,65 USD pe porție. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Această rețetă este plăcută de 4 mâncăruri și bucătari. Un amestec de marmeladă de portocale, sare și piper, pesmet panko și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără lactate și pescatarian dieta. În general, această rețetă câștigă un destul de bine scor spoonacular de 63%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Creveți Jumbo cu crustă de ghimbir și nucă de cocos, Creveți Jumbo Umpluți, și Creveți Jumbo La Grătar.
Instrucțiuni
Preîncălziți uleiul într-o friteuză la 350 de grade F.
Creveți fluture și lăsați deoparte.
În castron mediu se amestecă împreună panko și nucă de cocos. Într-un alt castron mediu bate ouă și liniuță de sare și piper. Într-un al treilea castron amestecați făina, ceapa și praful de usturoi împreună. Dragați creveții în făină, apoi ouăle, apoi firimiturile de pâine.
Se pune în friteuza preîncălzită și se prăjește, în loturi, până se rumenesc și se rumenesc; 2 până la 3 minute.
Scurgeți pe o tavă de hârtie căptușită cu prosoape de hârtie.
Se servește fierbinte cu sos de scufundare Zesty pe lateral.
Se amestecă toate ingredientele într-un castron mic.
Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio
Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții preparați într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Honig Reserve Sauvignon Blanc Rutherford cu un rating de 4.7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 33 de dolari pe sticlă.
Rezervația Honig Sauvignon Blanc Rutherford