Creveții de nucă de cocos cu sos de Mango aprins ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 437 calorii. Pentru $ 4.09 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, albușuri de ou, nucă de cocos și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Încercați Creveți de nucă de cocos cu sos de Mango aprins, Creveți de nucă de cocos cu sos de scufundare cu nucă de Cocos Mango, și Creveți de nucă de cocos cu sos de Mango pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti sosul, încălziți o cratiță mică la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați 1 linguriță de ulei în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați ceapa, ghimbirul și usturoiul; saut 3 minute, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4
Adăugați nectar și piper; aduceți la fierbere. Gatiti 10 minute sau pana se reduce la 3/4 cana.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nectar
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5
Se ia de pe foc; se lasă să stea 10 minute.
6
Puneți amestecul într-un blender; procesați până se omogenizează. Se amestecă sucul și 1/8 linguriță sare. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Curățați și devein creveții, lăsând cozile intacte; aruncați cojile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
8
Puneți nuca de cocos într-un robot de bucătărie; pulsează de 6 ori sau până se toacă mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
9
Adăugați panko; puls pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
10
Puneți amestecul de nucă de cocos într-un vas puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De Inimă
11
Așezați amidonul de porumb într-un vas puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
12
Așezați albușurile într-un vas puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
13
Presărați creveții uniform cu 1/2 linguriță de sare. Lucrând cu 1 creveți odată, dragați creveții în amidon de porumb, scuturând excesul. Se înmoaie în albușuri; dragă în amestec de nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Stropi în Formă De Inimă
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Fâșie De Coajă De Lămâie
14
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
15
Adăugați 2 lingurițe de ulei de canola în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
16
Adăugați 7 creveți în tigaie; acoperiți vârfurile de creveți cu spray de gătit. Gatiti crevetii 2 1/2 minute pe fiecare parte sau pana cand se face. Repetați procedura de 3 ori cu uleiul rămas și creveții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Maysaran arsheen Pinot Gris cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.