Creveții de nucă de cocos sunt un fără gluten și pescatarian felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 280 calorii, 19g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $2.0 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de lapte, creveți, nucă de cocos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Laksa de nucă de cocos cu creveți (supă de tăiței cu nucă de cocos-Curry cu creveți), Moilee de creveți Kerala (supă de creveți curry și nucă de cocos), și Joes Crab Shack Coconut Shrimp – acesta este un mod răcoritor de a pregăti creveți, nu ratați acest lucru pentru o aromă tropicală minunată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se usucă creveții cu prosoape de hârtie. Într-un castron mediu, amestecați amestecul Bisquick, oul și laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană Ghirardelli® 60% Cacao Chipsuri De Ciocolată Dulce-amăruie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați creveți; amestecați ușor pentru a acoperi bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
3
În tigaie de 10 inci, încălziți uleiul la foc mediu la 191°. într-un vas superficial, puneți jumătate din nucă de cocos (adăugați nucă de cocos rămasă după acoperirea a jumătate din creveți). Gătind în loturi, îndepărtați creveții pe rând din aluat și acoperiți cu nucă de cocos; se pune în ulei într-un singur strat. Gatiti 3 pana la 4 minute, rotind o data, pana cand acoperirea este crocanta si maro auriu si crevetii sunt roz (taiati 1 creveti deschisi pentru a verifica coacerea).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De Inimă
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
5
Într-un castron mic, amestecați sosul de chili și conservele de caise.
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.