Creveți de cocos II
Creveți cu nucă de cocos II este o rețetă fără lactate și pescatariană, cu 6 porții. Acest fel principal are 1021 de calorii, 19 g de proteine și 88 g de grăsime per porție. Pentru 3,55 USD per porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes necesită praf de copt, sare, făină și praf de curry. Această rețetă este pe placul a 63 de bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 58%, care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Laksa de nucă de cocos cu creveți (Supă cu tăiței cu nucă de cocos și curry cu creveți), Creveți de nucă de cocos cu prăjitor de aer cu dip de nucă de cocos și ananas și Creveți de nucă de cocos cu friteură cu ananas și dip de cocos.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o friteuză la 375 grade F (190 grade C). Într-un castron mic, amestecați împreună marmelada, hreanul și muștarul; pus deoparte.
Combinați 3/4 cană de făină, praful de copt, boia de ardei, praf de curry, sare și cayenne. Se amestecă berea.
Trageți creveții în 1/4 cană de făină, înmuiați în aluat de bere și rulați în nucă de cocos.
Prăjiți creveții în ulei încins până devin aurii pe ambele părți.
Scurgeți scurt și serviți cu sosul rezervat.
Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio
Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio sunt alegerile mele de top pentru Creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, fie că sunt la grătar, fie că sunt prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca NV Ruinart, Vin. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 89 de dolari pe sticlă.
![NV Ruinart , Vin]()
NV Ruinart , Vin