Creveții de citrice fumurii cu pătrunjel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 48G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 340 calorii. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 4 și costă $5.31 pe portie. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, creveți, frunze de pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi bagheta, puteți urma acest fel principal cu Baguette și budincă de unt ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Creveți De Ceai De Citrice Fumurii, Filet De Porc Cu Citrice Afumate, și Margarita de citrice cu sare Chile fumurie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mediu, aruncați creveții cu pudra chipotle și 1 linguriță de sare kosher. Într-o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute De Chile
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați creveții și gătiți la foc mare, amestecând frecvent, până când încep să devină roz, dar sunt încă crude în centru, aproximativ 2 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați creveții pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
3
Reduceți căldura la moderat mare.
4
Adăugați usturoiul în tigaie și gătiți până devine ușor auriu, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați sucurile de portocale, lămâie și lime și fierbeți până se îngroașă ușor, răzuind orice bucăți maro de pe fundul tigaiei, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Întoarceți creveții în tigaie și aruncați pentru a acoperi cu sosul. Gatiti pana cand crevetii sunt albi pe tot parcursul, aproximativ 1 minut. Se amestecă pătrunjelul și se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Se transferă în boluri și se servește cu pâine prăjită cu baghetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baguette
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.