Creveți De Busuioc

Creveți De Busuioc
Creveții de busuioc necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 2 și costă 80 de cenți pe porție. O porție conține 145 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, suc de lămâie, busuioc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Usturoi busuioc creveți cu Penne într-un busuioc picant Marinara, Creveți de busuioc în stil thailandez cu orez de busuioc-nucă de cocos, și Creveți De Busuioc Thailandez.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați busuiocul, uleiul, untul, muștarul, sucul de lămâie, usturoiul, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
2
Se toarnă 3 linguri într-o pungă mică de plastic resigilabilă; adăugați creveți. Sigilați punga și întoarceți-o la strat; lăsați să stea la temperatura camerei timp de 15-20 de minute. Puneți marinada rămasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Dulceață KRAFT Pure Red Zmeură, încălzită și Strecurată1/4 Cană De Dulceață KRAFT Pure Red Zmeură, încălzită și Strecurată
3
Scurgeți și aruncați marinada. Înfășurați creveții pe două frigarui metalice sau înmuiate din lemn. Grătar, acoperit, la foc mediu timp de 2-3 minute pe fiecare parte sau până când creveții devin roz, ungând ocazional cu marinată rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe

Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio

Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ați putea încerca este 1865 single Vineyard Sauvignon Blanc. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
1865 Single Vineyard Sauvignon Blanc
1865 Single Vineyard Sauvignon Blanc
Un galben strălucitor, palid, aproape transparent, cu nuanțe verzui. Foarte elegant, Acest Sauvignon Blanc se remarcă prin prospețime și intensitate, marcat în special să fie citrice precum grapefruit, albsparanghel, mazăre dulce, note minerale și un indiciu de ardei iute. Acest vin este proaspăt, fructat, cu un corp uimitor, mineral, cu aciditate puternică și un finisaj lung. Ideal pentru însoțirea stridiilor, crabului păianjen și a tuturor tipurilor de fructe de mare.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista