Creveți de Avocado în pansament wasabi

Avocado creveți în sos wasabi ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 264 calorii, 12g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Dacă aveți la îndemână creveți, ulei de măsline, biscuiți de creveți și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 83 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare sunt Salată de pui și Avocado cu pansament Wasabi-Lime, Aperitiv de busuioc de roșii cu avocado de Crab cu sos de soia Wasabi, și Gândiți-vă la salată de somon roz și Avocado cu pansament dulce de wasabi fără lactate.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați ingredientele pentru pansament până se omogenizează. Se condimentează cu sare, apoi se lasă deoparte.
Pentru a servi, înjumătățiți și pietruiți avocado. Tăiați carnea în timp ce este încă în piele, apoi scoateți-o într-un castron.
Adăugați creveții și aruncați pansamentul. Aliniați șase boluri mici de servire sau pahare cu două sau trei frunze de cicoare. Îngrămădiți în amestec de avocado și creveți. Se acoperă cu năsturel și pene de var.
Se servește cu biscuiți de creveți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.