Creveții cu sos de ghimbir-usturoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 207 calorii, 24g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru $2.65 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de ulei de canolan, conserve de ghimbir, creveți și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ghimbirul, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Creveți de ghimbir-usturoi cu sos de roșii acidulat, Creveți la grătar în stil Scampi cu sos de soia, ghimbir proaspăt și usturoi, și Ghimbir-Usturoi Creveți.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-un castron mic, amestecați împreună condimentul Szechuan și ghimbirul măcinat. Aruncați creveții în amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Muștar Uscat
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul, la foc mediu-mare. Gatiti crevetii 3 minute pe fiecare parte sau pana cand sunt fierti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Scoateți și puneți deoparte.
5
Adăugați cu grijă stocul de pui și deglazați răzuind bucățile maro din partea de jos a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați conserve și amestecați până se topește. Se amestecă ingredientele rămase. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți timp de 4 până la 5 minute.
Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi.
Lumânare Parfumată Sticlă De Vin DecoGlow - Sauvignon Blanc