Creveți cu sos de Cocktail Bourbon

Creveți cu sos de Cocktail Bourbon
Această rețetă servește 24 și costă 44 de cenți pe porție. O porție conține 44 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sos de piper, frișcă, creveți și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Cocktail Bourbon Cu Sos De Afine, Cocktail Bar De Creveți: Sos Clasic De Cocktail, Cremă De Avocado, Remoulade, și Cocktail de creveți prăjiți cu sos picant de cocktail Sriracha pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă toate ingredientele, cu excepția creveților, într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Serviți sosul ca baie pentru creveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Gifft de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime elegant rafinată. Cu arome de fructe de piatră coapte și citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista