Creveți cu roșii și feta
Creveții cu roșii și feta necesită aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 4 USD per porție , această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40 g de proteine , 12 g de grăsimi și un total de 565 de calorii . Această rețetă servește 6. Vă este adusă de Taste of Home. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână bulion de pui, ulei de măsline, orez și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și pescatariană . Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 48% . Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Creveți cu roșii, feta și nuci de pin , pui cu roșii, ardei și feta și salată farro cu roșii, castraveți, mentă și feta .
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Adauga salota si usturoiul; gatiti si amestecati pana se inmoaie.
Se adauga rosiile, vinul, oregano, sare, fulgi de piper si boia de ardei; aduce la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, 5 minute.
Se amestecă creveții și brânza; gătiți 5-6 minute sau până când creveții devin roz. Se amestecă menta.