Creveți Cu Plante Parmezane
Parmezan Herb creveți este un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 15 porții. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 65 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime. 35 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână fulgi de pătrunjel, creveți, condimente cu ierburi de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Frigarui de creveți la grătar cu ierburi cu feta cu lămâie, Biscuiți Cu Ierburi Parmezan, și Risotto cu ierburi și parmezan.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul în tigaie mare la foc mediu.
Adăugați creveți; gatiti si amestecati 5 minute sau doar pana cand crevetii devin roz.Se amestecă vinul, parmezanul și condimentele până când creveții sunt bine acoperiți.
Se servește cu orez fiert și se ornează cu pene de lămâie, dacă se dorește.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ați putea încerca este Zind-humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 99 de dolari.
![Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris