Creveți Cu Condimente Creole
Creveții cu condimente Creole ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 4 și costă $5.24 pe portie. O porție conține 469 calorii, 48G de proteine, și 26g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați condimentele old bay, piperul, pasta de chili și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Creveți Cu Condimente Creole, Creveți Cu Condimente Creole Po ' Boys, și Chipsuri De Pătlagină Condimentate Creole De La ' Afro-Vegan.
Instrucțiuni
Folosind foarfece mici de bucătărie, tăiați crevețiicochilii de-a lungul spatelui curbat.
Îndepărtați vena, păstrând coaja intactă. (Săriți acest pas dacă utilizați creveți decojiți.) Aruncați creveți șiurmătoarele 9 ingrediente într-un castron mare.
Așezați patru foi de 16x12 " de folie grea pe o suprafață de lucru. Împărțiți amestecul de crevețiprintre foi. Îndoiți toate marginile foliei spre centru pentru a găzdui lichidul; nu creveți.
Adăugați 2 linguri de unt și 1/4 cană de apăpentru fiecare. Crimp bine pentru a sigila. Preîncălziți cuptorulla 325 buc. F. Aranjați pachetele într-un singur strat peo foaie de copt cu margini. Alternativ, construiți un foc mediu într-un grătar cu cărbune sau preîncălziți un grătar cu gaz la mediu-înalt.
Coaceți sau grătiți până când creveții sunt doar opaci în centru (Deschideți cu atenție 1 pachet pentru a verifica; aburul va scăpa),aproximativ 30 de minute. Tăiați cu atenție deschispachete.
Per porție: 470 calorii, 26 g grăsimi, 1 g fibre
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rabble Pinot Gris. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.