Creveți cu clătite de dovlecei și frunze de struguri
Creveți cu blinele dovlecel și răspândirea frunze de struguri este un pescatarian rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 97 calorii. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, piper măcinat, arpagic și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Frunză de Ignam prăjită (frunză de cartof dulce) cu Belacan (Pa de creveți, Fritters De Dovlecei Și Creveți, și Rulouri De Frunze De Struguri Libaneze pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați crema de brânză, frunzele de struguri și sucul de lămâie în mini procesor până când frunzele de struguri sunt tocate și amestecul este amestecat. Se condimentează după gust cu sare și piper. Se poate face cu 1 zi înainte.
Transferați răspândirea în castron mic. Acoperiți și refrigerați. Aduceți răspândirea la temperatura camerei înainte de utilizare.
Bateți primele 5 ingrediente într-un castron mediu pentru a amesteca.
Se amestecă dovlecelul, pătrunjelul și arpagicul.
Lăsați să stea până când aluatul devine umed, aproximativ 15 minute. Folosind mâinile umede, formați prin linguri rotunjite în douăsprezece chiftele cu diametrul de 2 inci; așezați pe folie.
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Adăugați aproximativ jumătate din patties. Saut până când este gătit, rumenit și crocant, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Transferați pe platou. Repetați cu chiftelele rămase, adăugând mai mult ulei, dacă este necesar.
Spread heaping linguriță de struguri-frunze răspândit pe fiecare fritter. Completați fiecare cu 1 creveți.
Presărați clătite cu suc de lămâie, apoi coaja de lămâie și serviți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio