Creveți cu busuioc, usturoi și roșii

Creveții cu busuioc, usturoi și roșii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 4,11 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 302 calorii, 35g de proteine, și 16g de grăsime per portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână sare și piper kosher, ulei de măsline, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cina în seara asta: creveți de usturoi cu busuioc, roșii și fulgi de piper, Usturoi busuioc creveți cu Penne într-un busuioc picant Marinara, și Spaghete cu roșii și ulei de usturoi-busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, aruncați roșiile cu busuiocul și condimentați cu sare și piper, după gust. Puneți deoparte în timp ce pregătiți creveții.
Împărțiți creveții între 2 (8 sau 9 inci) Tigăi și uscați-le complet cu un prosop de hârtie. Aranjați creveții astfel încât să se așeze plat și să fie distanțați uniform în tigăi.
Încălziți 2 skillete mari la foc mediu sau faceți acest lucru în 2 loturi dacă aveți doar 1 tigaie. Condimentează partea 1 a creveților cu sare și piper.
Adăugați suficient ulei pentru a filma ușor fundul tigaiei și întoarceți căldura la înălțime. Inversați tigaia de creveți, astfel încât toți să cadă în tigaie(tigaie) simultan.
Sotati crevetii, netulburati, pana se rumenesc pe fund, aproximativ 2 minute.
Adăugați puțin mai mult ulei și 1/2 usturoi în fiecare tigaie. Opriți focul și întoarceți creveții cu clești. Gatiti crevetii timp de 1 minut la caldura reziduala a tigailor.
Transferați creveții în castron cu amestecul de roșii și aruncați pentru a combina. Împărțiți creveții între 4 farfurii sau un platou de servire și serviți fierbinte sau la temperatura camerei.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.