Creveți cu busuioc, usturoi și roșii

Creveți cu busuioc, usturoi și roșii
Creveții cu busuioc, usturoi și roșii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 4,11 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 302 calorii, 35g de proteine, și 16g de grăsime per portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână sare și piper kosher, ulei de măsline, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cina în seara asta: creveți de usturoi cu busuioc, roșii și fulgi de piper, Usturoi busuioc creveți cu Penne într-un busuioc picant Marinara, și Spaghete cu roșii și ulei de usturoi-busuioc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, aruncați roșiile cu busuiocul și condimentați cu sare și piper, după gust. Puneți deoparte în timp ce pregătiți creveții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Împărțiți creveții între 2 (8 sau 9 inci) Tigăi și uscați-le complet cu un prosop de hârtie. Aranjați creveții astfel încât să se așeze plat și să fie distanțați uniform în tigăi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
3
Încălziți 2 skillete mari la foc mediu sau faceți acest lucru în 2 loturi dacă aveți doar 1 tigaie. Condimentează partea 1 a creveților cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați suficient ulei pentru a filma ușor fundul tigaiei și întoarceți căldura la înălțime. Inversați tigaia de creveți, astfel încât toți să cadă în tigaie(tigaie) simultan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Sotati crevetii, netulburati, pana se rumenesc pe fund, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
6
Adăugați puțin mai mult ulei și 1/2 usturoi în fiecare tigaie. Opriți focul și întoarceți creveții cu clești. Gatiti crevetii timp de 1 minut la caldura reziduala a tigailor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Transferați creveții în castron cu amestecul de roșii și aruncați pentru a combina. Împărțiți creveții între 4 farfurii sau un platou de servire și serviți fierbinte sau la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateNormal
Gata În16 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Revista