Creveți Crocanți De Nucă De Cocos

Creveți Crocanți De Nucă De Cocos
Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Creveții crocanți de nucă de cocos ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 356 calorii, 27G de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $3.93 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de cardamom măcinat, ouă, ulei de cocos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi ghimbirul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Creveți Crocanți De Nucă De Cocos, Creveți Crocanți De Nucă De Cocos, și Creveți Crocanți De Nucă De Cocos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic cu microunde, ingredientele sosului de scufundare cu microunde neacoperite la 30 până la 50 de secunde. Se amestecă până se amestecă; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
2
Într-un castron mic, bateți ouăle cu biciul sau furculița. Într-un castron mediu, amestecați împreună amestec Bisquick, nucă de cocos, ghimbir, cardamom și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De CoacereAmestec De Coacere
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Nucă De CocosNucă De Cocos
GhimbirGhimbir
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
În tigaie mare, încălziți uleiul la foc mediu. Înmuiați fiecare creveți în ouă, apoi în amestec Bisquick; înmuiați din nou în ouă și în amestec Bisquick. Gatiti crevetii in loturi in ulei fierbinte aproximativ 3 pana la 4 minute, rotind o data, pana cand acoperirea este crocanta si maro auriu si crevetii sunt roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De CoacereAmestec De Coacere
CrevețiCreveți
OuăOuă
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
5
Serviți creveții fierbinți cu sos de scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
CrevețiCreveți

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Revista