Creveți condimentați în Caraibe cu Salsa de ananas
Reteta creveți Caraibe-condimentat cu Salsa de ananas ar putea satisface pofta Mexican în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 12 și costă 1,81 USD pe porție. O porție conține 130 calorii, 16g de proteine, și 6g de grăsime. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, coriandru măcinat, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până la sol ienibahar ai putea urma acest curs principal cu Prăjituri cu mâncare Allspice Angel cu caș de ananas și Pi uscat la cuptor ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Salsa de pui și ananas din Caraibe, Carne de porc din Caraibe cu Salsa de Avocado-ananas, și Carne de porc din Caraibe la grătar cu Salsa de ananas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 10 ingrediente, inclusiv fenicul, dacă doriți, într-un castron mic.
Cojiți creveții, lăsând cozile aprinse; devein, dacă doriți. Dragă creveți în amestec de condimente.
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați creveți, în loturi, și gătiți 2 până la 3 minute sau până când creveții devin roz.
Adăugați restul de 2 linguri de ulei în tigaie, după cum este necesar, pentru a găti creveții rămași.
Serviți creveții calzi sau la temperatura camerei cu Salsa de ananas.
Notă de vin: vinificatorul Napa Valley Jeff Morgan produce Solo
Rosa, un Ros uscat din California și Covenant, un Cabernet Sauvignon kosher. Jeff a scris Dean & DeLuca: cartea de bucate pentru mâncare și vin și cartea de bucate a părinților care lucrează. Cartea sa de vin recent scrisă, Ros, un ghid pentru cel mai versatil vin din lume, a apărut în librării în luna mai. Mai jos, Jeff împerechează vinul cu această rețetă aromată de creveți.
Cu atât de multe arome și condimente strălucitoare, acest fel de mâncare întruchipează culoarea și căldura tropicelor. Un Chardonnay copt și luxuriant din nordul Californiei va răci palatul, dar va avea și greutatea de a face față acestei prezentări culinare pline de corp. Vă recomandăm Ramey beciuri rusă River Valley Chardonnay (despre $35). - Jeff Morgan
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio