Creveți condimentați prăjiți pe spanac ofilit
Creveții condimentați prăjiți pe spanac ofilit necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 78 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 31 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână scallions, gingerroot, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este excelent. Încercați Creveți condimentați prăjiți pe spanac ofilit, Spanac Ofilit Și Pui Condimentat, și Tofu Condimentat Cu Spanac Ofilit Și Iaurt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 buc.F. lăsând cojile intacte, trageți picioarele de pe creveți și cu un cuțit ascuțit înjumătățiți creveții pe lungime. Aranjați creveții, cu coaja în jos, într-un singur strat într-o tigaie superficială. Într-un castron mic se amestecă împreună praf de chili și sare și se presară uniform peste creveți. Creveții pot fi pregătiți până în acest moment cu 3 ore înainte și răciți, acoperiți.
Aruncați tulpinile din spanac și tăiați în diagonală scallions în felii groase de 1/4 inch.
Stropiți creveții cu suc de lămâie și prăjiți-i în mijlocul cuptorului până când sunt gătite, aproximativ 5 minute.
Într-o tigaie mare antiaderentă aduceți apă cu gingerroot la foc mic la foc moderat și adăugați spanac. Gatiti spanacul, amestecand, pana se usuca usor, aproximativ 20 de secunde.
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați imediat scallions și ulei până se combină bine. Condimentează spanacul cu sare și piper.
Movilă spanacul în centrul fiecăreia dintre cele 4 farfurii și aranjează jumătăți de creveți în jurul său.
Serviți creveți și spanac cu pene de var.
Fiecare servind aproximativ 23 de calorii și mai puțin de 1 gram de grăsime.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveți în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ați putea încerca este Ziobaffan organic Pinot Grigio. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio