Creveții Chipotle la grătar sunt un fără gluten și pescatarian hor d ' oeuvre. O porție conține 27 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 60 și costă 35 de cenți pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, creveți, coriandru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. 4141 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 28%, care nu este atât de super. Rețete similare includ Creveți Chipotle La Grătar, Chipotle Lime Creveți La Grătar, și Chipotle Lime Creveți La Grătar.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mică, aduceți la fierbere zahărul brun, chipotles, sosul adobo, usturoiul, apa, sucul de lămâie, uleiul și sarea. Reduceți căldura; gatiti si amestecati 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(poate înlocui Mozzarella)
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Avocado Hass Ușor Piure
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Se ia de pe foc; se răcește complet.
3
Transferați amestecul într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
4
Adăugați creveții; sigilați punga și întoarceți-vă la strat. Se da la frigider pana la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
5
Între timp, combinați ingredientele sosului; se răcește până se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
6
Scurgeți și aruncați marinada. Filetați creveții pe frigarui de lemn din metal sau îmbibat. Folosind clești cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și acoperiți ușor grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
7
Creveți la grătar, acoperiți, la foc mediu sau prăjiți 4 in. de la căldură timp de 6-8 minute sau până când creveții devin roz, întorcându-se o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Se servește cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții preparați într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Francis Sonoma County Sauvignon Blanc cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Comitatul Sf. Francisc Sonoma Sauvignon Blanc
Frumos și luminos, acest Sauvignon Blanc oferă arome răcoritoare de pepene galben și măr verde susținut de o mineralitate rece. Notele tropicale Delicate duc la un finisaj clar de fructe de piatră și citrice.