Creveți Chili la grătar cu Salsa de miere de piersici

Creveți Chili la grătar cu Salsa de miere de piersici
Rețeta creveți Chili la grătar cu Salsa de miere de piersici ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 2 ore. O porție conține 236 calorii, 2G de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,28 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de piersici, miere, creveți și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tilapia Chili-lime la grătar cu Salsa de piersici, Piept de pui la grătar cu Salsa de miere, și Scoici la grătar cu Salsa de miere-Avocado.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic combinați oțetul, sucul de lămâie și cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
OțetOțet
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Scoateți jumătate într-un castron mic și lăsați-l deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați uleiul, mierea și puțină sare în amestecul de oțet rămas și turnați peste creveți, aruncând pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați creveții timp de 1 până la 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
CrevețiCreveți
MiereMiere
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Scoateți, creveți din marinadă și fir pe frigarui. Creveți la grătar timp de 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până când sunt gătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
5
Într-un castron mediu aruncați împreună pepenele galben, piersicile și amestecul de oțet rămas, condimentând după gust cu sare și piper. Acoperiți și răciți salsa până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CondimenteCondimente
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
OțetOțet
Pepene GalbenPepene Galben
Dientes De AjoDientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Serviți creveți pe un pat de salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
Dientes De AjoDientes De Ajo
7
articol var
8
Type_27_data = {};
9
articol
10
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Maysaran arsheen Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate3
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista