Creveți Carbonara
Creveți Carbonara ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 25 și costă 58 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 100 de calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Dacă aveți la îndemână creveți, parmezan, praf de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Creveți Carbonara, Creveți Carbonara, și Fettuccine Carbonara De Creveți De 15 Minute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti spaghetele in cratita mare conform indicatiilor de pe ambalaj, omitand sarea. Între timp, gătiți și amestecați slănina într-o tigaie mare până când este crocantă.
Scoateți slănina din tigaie cu lingura cu fante, rezervând 1 lingură. picături în tigaie.
Scurgeți slănina pe prosoape de hârtie.
Se amestecă crema de brânză, laptele și condimentele până se amestecă.
Adăugați creveți la picăturile de slănină rezervate în tigaie; gatiti si amestecati la foc mediu 5 min. sau până când creveții devin roz. Se amestecă mazărea; gatiti 1 min.
Adăugați amestecul de brânză cremă;gatiti si amestecati 3 min. sau până se încălzește.
Scurgeți spaghetele; reveniți la tigaie.
Adăugați amestecul de creveți și slănină; se amestecă ușor. Se acoperă cu parmezan.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveți în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.