Creveți Cajun Picante

Creveți Cajun Picante
Creveții Cajun picante sunt un fel principal care servește 2. Pentru $2.95 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară are 245 calorii, 24g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați creveți, piper, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare Cajun. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 42%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Creveți Cajun Picante, Creveți Cajun Picante, și Creveți Cajun Picante.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați condimentele. Într-un alt castron, combinați uleiul și 1-1/2 lingurițe de amestec de condimente (salvați amestecul rămas pentru o altă utilizare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Adăugați creveți; aruncați până se acoperă bine. Filetați creveții pe două frigarui împădurite metalice sau înmuiate. Creveți prăjiți 4-6 inchi. de la căldură timp de 2 minute. Întoarceți creveții; ungeți cu amestecul de ulei rămas. Se fierbe cu 1-2 minute mai mult sau până când creveții devin roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri

Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio

Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții preparați într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Vinăria Seven Hills Sauvignon Blanc cu un rating de 4,7 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Vinăria Seven Hills Sauvignon Blanc
Vinăria Seven Hills Sauvignon Blanc
Acest Sauvignon Blanc este delicios zesty cu fructe luminoase și caracteristici de plante verzi, dar are o bogăție de bază care rezultă într-un vin de corp mediu și substanță.Este un aperitiv încântător și se va împerechea bine cu fructe de mare și salate.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate3
Revista