Creveți & Bok Choy Se Amestecă-Prăji
Creveți & Bok Choy se amestecă-prăji este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 2,5 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 18g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 182 calorii. Această rețetă este plăcută de 20 de mâncăruri și bucătari. Un amestec de ardei gras, ceapă, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Bok Choy, shiitake și tăiței de usturoi, Thai creveți Se amestecă prăji cu dovlecei, și Creveți Se Amestecă Fry Congelator Pack pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă primele 3 ingrediente până se amestecă.
Încălziți uleiul în tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ardei și ceapă;se amestecă 2 min.
Adăugați bok choy; se amestecă 1 min.
Transferați în castron; acoperiți pentru a se încălzi.
Adăugați 1 Lingură. amestec dressing și creveți la tigaie; se amestecă-prăji 2 min.
Adăugați legumele și amestecul de pansament rămas; se amestecă 1 până la 2 min. sau până când creveții devin roz și legumele sunt încălzite.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Ziobaffan organic Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio