Crepinete de rață și cartofi cu verdeață ofilită și sirop Balsamic

Crepinetele de rață și cartofi cu verdeață ofilită și sirop Balsamic ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 are 881 calorii, 12g de proteine, și 65g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 5,5 usd pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sare și piper, sare, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, care este solid. Încercați Rață cu sos de pere și verdeață ofilită, Ierburi ofilite cu usturoi și oțet Balsamic, și Ouă Prăjite Balsamice Cu Verdeață Ofilită (În Mai Puțin De 10 Minute) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul sau broilerul.
Tăiați carnea de rață și pancetta în cuburi de 1/4 inci. Treceți carnea printr-o mașină de tocat carne.
Așezați cartofii într-o tigaie, acoperiți cu apă rece și așezați la foc mediu-mare. Gatiti pana se inmoaie, apoi improspatati in apa rece si dati deoparte.
Într-un bol mare de amestecare, combinați carnea măcinată și cartofii cu scorțișoara, chimenul și sarea.
Se amestecă foarte bine, apoi se împarte amestecul în 8 bucăți ovale egale, de aproximativ 1/2 inch grosime. Înfășurați fiecare patty în grăsime caul.
Așezați prăjiturile sub broiler sau pe grătar și gătiți, aproximativ 4 până la 5 minute pe fiecare parte. Pune deoparte.
Într-o tigaie mare de 12 până la 14 inci, încălziți uleiul de măsline până la fumat.
Se adaugă usturoiul și se sotează până se rumenesc foarte deschis, aproximativ 2 minute. Se aruncă în kale și se sotează, amestecând rapid, aproximativ 2 până la 3 minute, până se ofilesc, dar nu prea moi.
Se ia de pe foc și se condimentează cu sare și piper.
Împărțiți amestecul uniform între 4 farfurii, așezați 2 crepinete peste fiecare porție și serviți cu sirop balsamic stropit.