Reteta Crepes cu umplutura de afine si compot de rebarbora este gata în aproximativ 1 oră și 15 minute și este cu siguranță o uimitoare vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție conține 320 calorii, 7g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $1.43 pe portie, veți obține o masă de dimineață care servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, amidon de porumb, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este perfect pentru Ziua Mamei. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Crepes cu umplutură de afine și compot de rubarbă, Crepes cu compot de mure-rubarbă, și Clătite De Scorțișoară Cu Compot De Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți ouăle și laptele împreună într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Bateți sarea, zahărul și făina. Puneți deoparte timp de 30 de minute. Topiți aproximativ 1/2 linguriță de unt într-o tigaie antiaderentă de 8 până la 10 inci la foc mediu. Când se spumează, se toarnă sau se toarnă în aproximativ 2 linguri de aluat. Ridicați și rotiți tigaia, astfel încât aluatul să acopere fundul. Setați tigaia pe arzător și gătiți doar până când este setată și partea inferioară este ușor rumenită. Folosind o spatulă sau degetele, răsturnați și gătiți până când cealaltă parte este ușor rumenită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Polonic
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Transferați pe o farfurie și continuați cu aluatul rămas.
4
Umplutură de afine: într-un castron, pliați ușor afinele, zahărul de arțar și smântâna.
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Compot de rubarbă: pentru a face compotul, așezați rubarba, concentratul de suc de portocale, zahărul și amidonul de porumb într-o cratiță și gătiți până când fructele se destramă și amestecul se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Suc De Portocale
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Compot
Căpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Pentru a servi, așezați crepele pe un platou și schmear cu marmeladă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
Crepe
7
Așezați o lingură de afine care se umple în centru și înfășurați creponul. Repetați cu crepele rămase. Completați cu niște compot de rubarbă și mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură De Plăcintă Cu Afine
Compot
Căpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Crepe
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale