Zmeura umplut Crepes ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 327 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime per portie. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Un cuplu de oameni i-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Dacă aveți la îndemână zahăr, zahăr pudră, fasole de vanilie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 17 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de minunat scor spoonacular de 15%. Rețete similare sunt Clătite umplute cu gem, Clătite Umplute Cu Cârnați, și Clătite umplute cu varză murată.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Zmeură proaspătă și zahăr vanilat, rețeta urmează
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Vanilat
Zmeură
3
Pentru clătite: Preîncălziți cuptorul la 150 de grade F. aliniați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crepe
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
Cuptor
4
Într-un blender, adăugați ouăle, laptele, făina, zahărul și sarea. Amestecați până când amestecul formează un aluat neted. Preîncălziți o tigaie sau o tigaie antiaderentă de 10 inci la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Ouă
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Tigaie
5
Adăugați 1 cub de unt în tigaie. Când untul s-a topit, adăugați 1/4 cană de bătut și înclinați rapid tigaia pentru a forma o acoperire uniformă de bătut pe fundul tigaiei. Gatiti timp de 1 minut pana cand este setat si usor rumenit. Folosind o spatulă rezistentă la căldură, slăbiți cu atenție părțile laterale și răsturnați ușor crepul. Gatiti timp de 1 minut. Repetați cu untul rămas și bateți. Într-un castron mic, amestecați gemul și extractul de vanilie. Folosind o lingură de măsurare de 1 linguriță, lingurați 2 lingurițe de amestec de gem în centrul fiecărei crepe. Folosind partea din spate a lingurii, întindeți gemul uniform peste crepe, lăsând o margine de 1/2 inci. Începând de la cea mai apropiată margine, rotiți crepele în forme de tub. Aranjați crepele pe foaia de copt pregătită și puneți-le într-un cuptor cald, până la 20 de minute, până când sunt gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Vanilie
Unt
Crepe
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Rola
Gem
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Măsurare
Foaie De Copt
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Bol
Cuptor
Tigaie
6
Pentru frisca: într-un bol mare de amestecare, bateți smântâna grea până formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Cremă Grea
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
7
Adăugați zahărul pudră și vanilia. Continuați să bateți până când crema deține vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Vanilie
Cremă
8
Transferați crepele într-un platou de servire și presărați cu zahăr vanilat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Vanilat
Crepe
9
Serviți cu frișcă și zmeură proaspătă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Zmeură
1
Adăugați zahărul în vasul unui robot de bucătărie. Folosind un cuțit de decojit, feliați fasolea de vanilie în jumătate, pe lungime și răzuiți semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De Vanilie
Semințe
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Cuțit
Bol
2
Adăugați semințele de vanilie în zahăr. Pulsați de 10 până la 15 ori până când vanilia și zahărul sunt combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Semințe
Zahăr
3
Tăiați păstaia de vanilie goală în bucăți de 1 inch și adăugați într-un borcan de sticlă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Conserve Borcan
4
Adăugați zahărul vanilat în borcan și sigilați. Agitați borcanul înainte de utilizare.