Crepe Umplute Cu Cimbru
Reteta cimbru umplute Crepes ar putea satisface pofta ta mediteranean în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 8. O porție conține 215 calorii, 12g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână trei brânzeturi, ciuperci, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. 101 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mulți oameni au plăcut cu adevărat această masă de dimineață. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Crepe savuroase umplute cu Brie, șuncă și sparanghel, Crepe De Fasole Mung Savuroase, și Crepe proteice dulci sau sărate.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 de grade F.
Adăugați la ouă întregi și lapte într-un castron mare; amestecati pana se amesteca.
Adăugați făină, 2 lingurițe. zahăr și sare; se amestecă bine.
Încălziți tigaia grea de 8 inci pulverizată cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați 1/4 cană de aluat; înclinați imediat tigaia pentru a acoperi uniform fundul cu aluat. Gatiti 1-2 min. sau până când fundul este ușor rumenit; întoarce. Gatiti 20 sec.
Transferați crep pe farfurie. Repetați cu aluatul rămas pentru a face un total de 8 clătite.
Gatiti si amestecati ciupercile in 1 lingura. din untul rămas în tigaie mare 3 până la 5 min. sau până la licitație.
Adăugați untul rămas și albușurile de ou; gătiți 3 până la 5 min. sau până când ouăle sunt stabilite, amestecând ocazional.
Crepe de Top cu brânză, ciuperci, ouă amestecate și ceapă; ori în jumătate.
Așezați în vas de copt de 13x9 inci.
Coaceți 5 min. sau până când brânza este topită.