Crepes Franceză cimbru ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 386 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.09 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți la îndemână lapte, ciuperci de stridii, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Clătite De Curcan (Nalesniki Sărate), Crepe proteice dulci sau sărate, și Crepe De Fasole Mung Savuroase.
Instrucțiuni
1
Combinați ouăle, laptele și 2 linguri de unt într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată
Cireșe Confiate Suplimentare
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați făină de hrișcă, făină universală și un vârf de sare; piure până se omogenizează. Lăsați aluatul să se odihnească la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Salvatoare
Făină De Hrișcă
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Topiți 3 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Se amestecă ciupercile cremini și se gătește până se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Crimini
1 Cup. Ceapă Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați roșiile și spanacul; gătiți și amestecați până se ofilesc, 3 până la 4 minute. Puneți umplutura deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
5
Topiți 1 linguriță de unt într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Se toarnă aproximativ 1/4 cană de aluat pe crep (în funcție de dimensiunea tigaiei) în tigaia fierbinte și se înclină imediat și se învârte tigaia pentru a distribui uniform aluatul de-a lungul fundului. Gatiti pana cand centrul este setat si marginile incep sa se rumeneasca, 3 pana la 4 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Presărați 1/4 din umplutură în mijlocul fiecărei crepe și presărați fiecare cu 3 linguri de brânză Gruyere. Rezervă restul de brânză Gruyere. Îndoiți crepele în treimi peste umplutură, formând forme triunghiulare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gruyere
Crepe
8
Serviți clătite cu brânză Gruyere rămasă presărată deasupra.