Crepe De Ciocolată-Fructe

Crepe De Ciocolată-Fructe
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați Crepele de ciocolată-fructe. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 250 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 75 de cenți pe porție. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați extract de migdale, scorțișoară măcinată, umplutură de plăcintă cu cireșe și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Crepe De Fructe, Crepe De Fructe Tropicale, și Crepe Umplute Cu Fructe.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați laptele de unt, ouăle și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Combinați făina, zahărul și cacao; se adaugă la amestecul de zară și se amestecă bine. Acoperiți și refrigerați timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
3
Încălziți un 8-in ușor uns. tigaie antiaderentă la foc mediu; se toarnă 2 linguri de aluat în centrul tigaiei. Ridicați și înclinați tigaia pentru a acoperi uniform fundul. Gatiti pana cand partea de sus apare uscata; întoarceți și gătiți cu 15-20 de secunde mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Scoateți la un suport de sârmă. Repetați cu aluatul rămas, ungând tigaia după cum este necesar. Când se răcește, stivați crepele cu hârtie cerată sau prosoape de hârtie între ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrepeCrepe
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Într-un castron sigur pentru microunde, combinați umplutura de plăcintă, piersici și scorțișoară. Cuptor cu microunde, neacoperit, la mare timp de 3-4 minute sau până când este încălzit, amestecând o dată. Se amestecă extractul. Lingura 2 linguri de umplere în jos centrul de fiecare crep. Îndoiți părțile laterale ale crepului peste umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
6
Stropiți cu topping de înghețată și garnisiți cu frișcă, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping De înghețatăTopping De înghețată
Lamaie GumaLamaie Guma
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista