Creole Jambalaya

Creole Jambalaya
Creole Jambalaya ar putea fi doar Creolă rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 12 și costă 2,76 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 533 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Această rețetă de la Deep South Dish are 4210 fani. Funcționează bine ca fel principal. Un amestec de condimente old bay, cârnați andouille, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este minunat. Încercați Creole Jambalaya, Creole Jambalaya, și Jambalaya De Legume Creole pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Rețetă: Jambalaya Creolă
2
Din bucătăria Deep South Dish
3
Timp de pregătire: 20 min / Timp de gătit: 40 min |

Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc

Cajun poate fi împerecheat cu Albarino, vin de culoare roșie și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Amestecul Terras Gaudan O Rosal Albarino cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Terras Gauda O Rosal Albarino Blend
Terras Gauda O Rosal Albarino Blend
De culoare galben-verzuie, acest vin are un nas generos de piersică coaptă, coajă de portocală, floare albă și măr copt; gura este rotundă cu indicii de mineralitate și miere. Se termină clare și curate dezvăluind structura uimitoare și echilibrul în aciditate.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții12
Scor De Sănătate23
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista