Cremă verde Collard și slănină

Cremă verde Collard și slănină
Crem Collard verdeață și slănină ar putea fi doar Sud rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 8. Acest fel de mâncare are 548 calorii, 22g de proteine, și 39G de grăsime per portie. Pentru $ 2.36 pe portie, această rețetă acoperă 45% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare și piper, ceapă, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, care este solid. Rețete similare includ Collard Verde Cu Slănină, Collard Verde Cu Slănină, și Collard Verde Cu Slănină.

Instrucțiuni

1
Într-un vas mare, adăugați apa și slănina și aduceți la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați verdele de collard cu mâini, amestecând până când fiecare lot este ofilit înainte de a adăuga mai multe. Aduceți la fierbere și adăugați ceapa. Acoperiți și fierbeți la foc moderat până când colierele sunt foarte fragede, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard GreensCollard Greens
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Se scoate de pe foc și se lasă să se răcească, apoi se strecoară apa din coliere până se usucă aproape.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard GreensCollard Greens
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Așezați colierele pe o tăietură și tocați grosolan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard GreensCollard Greens
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
5
Între timp, într-un robot de bucătărie, combinați firimiturile de pâine uscată cu parmezanul, pătrunjelul tocat, Salvia, usturoiul și uleiul de măsline extravirgin. Puls până la doar amestecat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
6
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Ungeți generos o caserolă superficială de 4 litri. Într-un castron mare, amestecați gulerele cu smântâna și condimentați cu sare și piper. Se amestecă ouăle până se amestecă și se întind colierele în caserola pregătită. Acoperiți cu folie și coaceți timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Collard GreensCollard Greens
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți SotațiCreveți Sotați
8
Scoateți din cuptor și presărați firimiturile de parmezan peste collards. Reveniți la cuptor și coaceți aproximativ 20 de minute mai mult sau până când toppingul de firimituri este auriu. Preîncălziți broilerul și fierbeți collards la 10 centimetri de căldură până când toppingul de pesmet este maro auriu și crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard GreensCollard Greens
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
9
Se servește fierbinte. Are un gust minunat cu pui prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Bully Hill Vineyards Dry Riesling. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Viile Bully Hill Dry Riesling
Viile Bully Hill Dry Riesling
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate59
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista