Cremă Ușor Fiartă
Crema ușor fiartă necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 12 și costă 39 de cenți pe porție. O porție conține 186 calorii, 7g de proteine, și 7g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați amidon de porumb, o picătură de sare, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Cremă Fiartă I, Cremă Fiartă Sudică, și Cremă Ușoară De Ouă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 1 cană de lapte și amidon de porumb deasupra unui cazan dublu, amestecând până se omogenizează bine.
Adăugați restul de 3 căni de lapte și lapte condensat îndulcit; se amestecă bine. Gatiti peste apa clocotita, amestecand continuu, pana cand amestecul se ingroasa si este neted.
Bateți ușor gălbenușurile de ou. Se amestecă treptat un sfert din amestecul de lapte fierbinte în gălbenușuri; se adaugă la amestecul de lapte fierbinte rămas, amestecând constant. Gatiti peste apa clocotita, amestecand continuu cu o lingura de metal, pana cand amestecul se ingroasa si acopera lingura.
Se ia de pe foc și se amestecă vanilia și sarea. Puneți crema deoparte și lăsați să se răcească la temperatura camerei.
Bateți albușurile (la temperatura camerei) până se formează vârfuri tari. Îndoiți ușor albușurile de ou în amestecul de cremă răcit; se răcește bine. Puneți cremă în boluri individuale de servire pentru a servi.