Cremă Ușor Fiartă

Cremă Ușor Fiartă
Crema ușor fiartă necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 12 și costă 39 de cenți pe porție. O porție conține 186 calorii, 7g de proteine, și 7g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați amidon de porumb, o picătură de sare, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Cremă Fiartă I, Cremă Fiartă Sudică, și Cremă Ușoară De Ouă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați 1 cană de lapte și amidon de porumb deasupra unui cazan dublu, amestecând până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
2
Adăugați restul de 3 căni de lapte și lapte condensat îndulcit; se amestecă bine. Gatiti peste apa clocotita, amestecand continuu, pana cand amestecul se ingroasa si este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
3
Bateți ușor gălbenușurile de ou. Se amestecă treptat un sfert din amestecul de lapte fierbinte în gălbenușuri; se adaugă la amestecul de lapte fierbinte rămas, amestecând constant. Gatiti peste apa clocotita, amestecand continuu cu o lingura de metal, pana cand amestecul se ingroasa si acopera lingura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
4
Se ia de pe foc și se amestecă vanilia și sarea. Puneți crema deoparte și lăsați să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Lapte Rece, Pentru ServireLapte Rece, Pentru Servire
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
5
Bateți albușurile (la temperatura camerei) până se formează vârfuri tari. Îndoiți ușor albușurile de ou în amestecul de cremă răcit; se răcește bine. Puneți cremă în boluri individuale de servire pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista