Cremă Prăjită-Poblano

Crema prăjită-Poblano este o fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 12 porții. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 91 calorii. Funcționează bine ca o garnitură la un preț foarte rezonabil. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de ceapă, sare și piper, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Terină de somon cu cremă Poblano prăjită, Supă de Avocado răcită cu cremă Poblano prăjită, și Bărbați adevărați gătesc: pui la grătar cu sos de cremă Poblano prăjită Tomatillo.
Instrucțiuni
Clătiți ardeii iute și roșiile. Curățați ceapa și tăiați-o în felii groase de 3/4 inch; frecați uleiul de salată peste feliile de ceapă.
Așezați ardei iute, roșii întregi și felii de ceapă pe un grătar la 4 inci deasupra unui pat solid de cărbuni fierbinți sau la foc mare pe un grătar cu gaz (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 2 până la 3 secunde); închideți capacul pe grătarul cu gaz. (Sau aranjați legumele într-o tigaie de copt de 10 x 15 inci și fierbeți 4 inci de la căldură.) Gătiți legumele, întorcându-le după cum este necesar, până se rumenesc bine pe toate părțile, 8 până la 12 minute; după cum ați făcut, transferați pe o placă.
Când este suficient de rece pentru a manipula, coaja, tulpina și semințele de ardei iute; miez și coajă roșii. Tăiați ardei iute, roșii și ceapă.
Într-o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mediu, amestecați legumele tocate până la fierbinte, aproximativ 2 minute.
Adăugați smântână și amestecați doar până când este fierbinte, dar nu fierbe, aproximativ 2 minute.
Se adaugă sare și piper după gust.
Răzuiește într-un castron.