Cremă Prăjită: Crema Fritta
Fried Cream: Crema Fritta necesită aproximativ 33 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.2 Pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție conține 625 calorii, 20g de proteine, și 29G de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați făină, ulei de măsline, vanilie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma firimiturile de pâine, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane Cu Ciocolată ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 51%. Rețete similare includ Helado de Ma și crema (înghețată de porumb-Creman), Prăjituri De Fasole Neagră Cu Ou Prăjit Și Cremă De Avocado, și Tostada de pește prăjit cu Crema, Salsa Verde și Slaw.
Instrucțiuni
Combinați gălbenușurile de ou și zahărul și bateți până când gălbenușurile sunt galben pal.
Între timp, aduceți laptele aproape la fierbere, scoateți-l de pe foc și turnați jumătate din el în amestecul de gălbenușuri, amestecând constant. Întoarceți amestecul de ouă și lapte în tigaie cu restul de lapte și, continuând să bateți, amestecați amestecul de făină/amidon de porumb. Gatiti la foc mare, amestecand acum cu o lingura de lemn, pana cand amestecul incepe sa se ingroase.
Se amestecă coaja de lămâie și vanilia, se ia de pe foc și se lasă să se răcească într-un vas cu suprafață largă care a fost așezat deasupra unei băi de gheață. Odată ce crema s-a răcit, transformați amestecul într-o tigaie unsă cu unt de 9 pe 13 inci, puneți-o în frigider și lăsați să se răcească și să se solidifice.
Într-o oală cu față înaltă, încălziți uleiul de măsline la 375 grade F.
Tăiați crema răcită în pătrate de 1 inch și dragați în amestecul de pesmet și migdale.
Lucrând în loturi, prăjiți crema în ulei până se rumenesc.
Îndepărtați cu o lingură cu fante și scurgeți pe o farfurie tapetată cu prosoape de hârtie.