Cremă Moale La Cuptor
Crema moale la cuptor ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 182 calorii, 7g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, nucșoară măcinată, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cremă Moale Portocalie, Cremă Moale În Stil Sudic, și Cremă înghețată de ciocolată moale și bogată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, bateți oul.
Adăugați laptele, zahărul, vanilia și sarea; se amestecă bine.
Se toarnă în două unse 6-oz. cupe cu cremă.
Așezați cupele de cremă pe o tigaie. Umpleți tigaia cu apă fierbinte la o adâncime de 1 in.
Se coace, neacoperit, la 350 de minute, timp de 35-40 de minute sau până când un cuțit introdus lângă centru iese curat.