Cremă la cuptor cu ienibahar
Crema la cuptor cu ienibahar este o fără gluten și vegetarian desert. Această rețetă servește 4 și costă 52 de cenți pe porție. O porție conține 203 calorii, 8g de proteine, și 8g de grăsime. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână zahăr, extract de vanillan, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cremă La Cuptor, Cremă la cuptor pentru doi, și Cremă La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți apa la foc mic pentru baia de apă. Într-o cratiță medie, aduceți laptele aproape la foc mic, amestecând ocazional.
Într-un castron mediu, amestecați ouăle, gălbenușurile de ou, zahărul și sarea până când sunt combinate.
Se toarnă laptele fierbinte peste amestecul de ouă, amestecând. Se amestecă vanilia. Strecurați crema într-o ceașcă mare de măsurare sau ulcior și îndepărtați orice spumă de pe suprafață.
Împărțiți crema între patru căni de cremă de 6 uncii sau ramekins.
Presărați blaturile cu ienibaharul și puneți-le într-o tigaie mică.
Se toarnă suficientă apă fierbinte în tigaia de prăjire pentru a ajunge la jumătatea părții laterale a cupelor de cremă. Transferați cu grijă tigaia în mijlocul cuptorului și coaceți până când un cuțit lipit în centrul cremei iese curat, 45 de minute până la 1 oră.
Scoateți cupele din Baia de apă și lăsați să se răcească. Se dă la frigider până la rece, cel puțin 1 oră.