Cremă la cuptor cu ienibahar

Cremă la cuptor cu ienibahar
Crema la cuptor cu ienibahar este o fără gluten și vegetarian desert. Această rețetă servește 4 și costă 52 de cenți pe porție. O porție conține 203 calorii, 8g de proteine, și 8g de grăsime. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână zahăr, extract de vanillan, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cremă La Cuptor, Cremă la cuptor pentru doi, și Cremă La Cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Aduceți apa la foc mic pentru baia de apă. Într-o cratiță medie, aduceți laptele aproape la foc mic, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Într-un castron mediu, amestecați ouăle, gălbenușurile de ou, zahărul și sarea până când sunt combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
ZahărZahăr
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Se toarnă laptele fierbinte peste amestecul de ouă, amestecând. Se amestecă vanilia. Strecurați crema într-o ceașcă mare de măsurare sau ulcior și îndepărtați orice spumă de pe suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
VanilieVanilie
LapteLapte
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
BatetiBateti
5
Împărțiți crema între patru căni de cremă de 6 uncii sau ramekins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
6
Presărați blaturile cu ienibaharul și puneți-le într-o tigaie mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IenibaharIenibahar
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
7
Se toarnă suficientă apă fierbinte în tigaia de prăjire pentru a ajunge la jumătatea părții laterale a cupelor de cremă. Transferați cu grijă tigaia în mijlocul cuptorului și coaceți până când un cuțit lipit în centrul cremei iese curat, 45 de minute până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
CuptorCuptor
CuțitCuțit
8
Scoateți cupele din Baia de apă și lăsați să se răcească. Se dă la frigider până la rece, cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista