Cremă La Cuptor
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați crema la cuptor. Această rețetă face 6 porții cu 149 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de vanilie, nucșoară măcinată, o picătură de sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Cremă la cuptor pentru doi, Cremă La Cuptor, și Cremă La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
În castron mediu, bateți ouăle, zahărul, vanilia și sarea cu sârmă sau furculiță. Se amestecă treptat laptele.
Se toarnă în șase căni de cremă de 6 uncii.
Așezați cupe în tigaie de 13x9 inci pe raftul cuptorului.
Se toarnă apă foarte fierbinte în tigaie până la 1/2 inch de vârfurile cupelor (vezi caseta de mai jos).
Coaceți aproximativ 45 de minute sau până când cuțitul introdus la jumătatea distanței dintre centru și margine iese curat.
Scoateți cupele din apă. Se răcește aproximativ 30 de minute. Desfaceți și serviți cald, sau refrigerați și desfaceți înainte de servire. A se păstra acoperit la frigider.