Cremă de șuncă și paste cu ciuperci
Rețeta cremă de șuncă și paste de ciuperci se poate face în aproximativ 30 de minute. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 731 calorii, 32g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 5. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 592 ar spune că a ajuns la fața locului. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Dacă aveți la îndemână șuncă tăiată gros, unt, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este super. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cremă De Paste Cu Ciuperci, Cremă de spanac și paste de ciuperci se coace, și paste cremoase cu ciuperci , cum se prepară paste cremoase cu ciuperci.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor ambalajului, apoi scurgeti.
Încălziți cuptorul la 200C/ventilator 180C / gaz 6, apoi topiți puțin unt într-o cratiță mare. Se prăjește ciupercile pentru câteva minute, apoi se scoate și se lasă deoparte. Folosiți niște hârtie de bucătărie pentru a șterge tigaia.
Topiți untul rămas în tigaie, apoi adăugați cea mai mare parte a cepei și înmuiați timp de 1 min. Amestecați făina încă un minut, apoi amestecați treptat laptele până când aveți un sos fără bulgări. Creșteți căldura și bulați sosul, amestecând câteva minute pentru a se îngroșa. Opriți focul, amestecați șunca și cea mai mare parte a brânzei, apoi condimentați după gust.
Răsturnați pastele și ciupercile într-un vas mare rezistent la cuptor, apoi turnați peste sos și amestecați bine în vas. Se împrăștie peste brânza rămasă și ceapa de primăvară, apoi se coace 10 minute până devin aurii.