Cremă de șuncă și paste cu ciuperci

Cremă de șuncă și paste cu ciuperci
Rețeta cremă de șuncă și paste de ciuperci se poate face în aproximativ 30 de minute. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 731 calorii, 32g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 5. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 592 ar spune că a ajuns la fața locului. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Dacă aveți la îndemână șuncă tăiată gros, unt, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este super. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cremă De Paste Cu Ciuperci, Cremă de spanac și paste de ciuperci se coace, și paste cremoase cu ciuperci , cum se prepară paste cremoase cu ciuperci.

Instrucțiuni

1
Gatiti pastele conform instructiunilor ambalajului, apoi scurgeti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
2
Încălziți cuptorul la 200C/ventilator 180C / gaz 6, apoi topiți puțin unt într-o cratiță mare. Se prăjește ciupercile pentru câteva minute, apoi se scoate și se lasă deoparte. Folosiți niște hârtie de bucătărie pentru a șterge tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Topiți untul rămas în tigaie, apoi adăugați cea mai mare parte a cepei și înmuiați timp de 1 min. Amestecați făina încă un minut, apoi amestecați treptat laptele până când aveți un sos fără bulgări. Creșteți căldura și bulați sosul, amestecând câteva minute pentru a se îngroșa. Opriți focul, amestecați șunca și cea mai mare parte a brânzei, apoi condimentați după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Răsturnați pastele și ciupercile într-un vas mare rezistent la cuptor, apoi turnați peste sos și amestecați bine în vas. Se împrăștie peste brânza rămasă și ceapa de primăvară, apoi se coace 10 minute până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De PrimăvarăCeapă De Primăvară
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții5
Scor De Sănătate17
Revista