Cremă De Supă De Scoici
Crema de supă de scoici ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă face 15 porții cu 88 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Este o foarte buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării americane. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, suc de scoici, scoici și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 25%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Cremă De Supă De Scoici, Cremă De Supă De Scoici, și Cremă De Supă De Scoici.
Instrucțiuni
Combinați slănina și uleiul într-o cratiță mare la foc mediu. Gatiti, amestecand des, pana cand grasimea este extrasa din slanina, 4 minute.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând, până se înmoaie, 4 minute.
Adăugați făina și gătiți, amestecând, timp de 2 minute.
Se toarnă suc de scoici și se aduce la fierbere, amestecând bine.
Adăugați lapte, cartofi, scoici și sos fierbinte. Se condimentează cu sare. Creșteți căldura la mediu-mare și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până când cartofii sunt fragede, 10 până la 12 minute.
Puneți Chowder în cupe sau boluri, presărați pătrunjel și serviți fierbinte.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Scoicile funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Hay Shed Hill Pitchfork Chardonnay cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Hay Shed Hill Pitchfork Chardonnay]()
Hay Shed Hill Pitchfork Chardonnay
Aspect strălucitor, paie palidă cu nuanțe verzi. Fermentarea în rezervor din oțel inoxidabil permite exprimarea completă a aromei fructelor Chardonnay fără influența stejarului sau a drojdiei, rezultând un buchet de fructe tropicale luminoase și curate. Cerul gurii este bogat cu fructe tropicale, aciditate zippy curat echilibrează caracterul de fructe dulci rezultând într-un gust luminos proaspete aromate. Când se folosește Chardonnay de bună calitate, Chardonnay fără lemn capătă un nivel cu totul nou de adâncime și intensitate.